Vr. 09 - Zon. 11 Maart 2018 | Westergasfabriek
  • Street Food Market

Na alle koffie die je op het festival zal drinken, verwachten we dat je wel trek zult krijgen!


Dus, begeef je naar de Street Food Market zodra je hongerig wordt en doe je tegoed aan heerlijke gerechten van een aantal van de hotste food concepten. Waaronder …

Buskruid
Nieuwkomer op het ACF, Buskruid, serveert veganistische, schuldvrije, op voedingswaarden ontworpen gerechten voor de verzorging van lichaam en geest. En dat nemen ze uitermate serieus! Van courgettesoep met basilicum & brie tot pompoen met zoete aardappel, kokosnoot & gember of bietensoep met zoete aardappel & mierikswortel – alles op hun menu klinkt hemels.
 

Capture.JPG


Vuurbrood
Ook gloednieuw – niet alleen op The Amsterdam Coffee Festival, maar de hele wereld – is Vuurbrood, een trendy foodtruck met gietijzeren pannen, die speciaal zijn ontworpen om gigantische sandwiches tot perfectie te kunnen grillen. Kies uit de volgende vullingen:
 

Vuurbrood-2.JPG

 

Menu.png


Grizzl
Over de gerechten van Grizzl kunnen we kort en duidelijk zijn; wat je ziet is wat je krijgt. Hier zijn geen fancy namen of omschrijvingen nodig. Dus, zonder er nog meer woorden aan vuil te maken, dit hebben ze te bieden:
 

Grizzl_meat_burger.jpg


Meat Burger
Een classic: 100% vrije uitloop rund met tomaat, augurken, romaine sla en huisgemaakte Grizzl saus. Geserveerd op een brioche broodje.
 

Veggie Burger
Keuze van het seizoen: ‘Zo subliem in smaak en textuur dat zelfs vleesliefhebbers ‘m nauwelijks kunnen weerstaan’.

Fries
Met schil: op de Grizzl manier gesneden en klaargemaakte skin-on frietjes. Uiteraard met een goede klodder smaakvolle mayonaise.

Wil je de eerste zijn die weet wanneer nieuwe Street Food Market menu’s bekendgemaakt worden? Schrijf je dan in voor The Amsterdam Coffee Festival nieuwsbrief.

Crêpes Mobile
Geniet van deze Franse lekkernij met 15 verschillende opties aan beleg op de lekkerste organic crêpes en (hartige) galettes. Van kaneel tot Nutella & banaan en galettes met Gruyère kaas of honing en walnoten. C’est si bon!

 

Street-Food-Market-Crepes-Mobiel-2-(1).jpg


Joerie Tandoeri
Vers naanbrood of kip tandoori, live klaargemaakt in de houtskool Tandoor-oven; wij presenteren je de Indiase BBQ!Kun je niet kiezen? Dan biedt Joerie Tandoerie ook een overheerlijk tasting menu aan.
 

Street-Food-Market-Joerie-Tandoerie.jpg


Pasta Joe
Bij Pasta Joe krijg je verse pasta, geserveerd uit hun glimmende foodtruck uit 1962. Met keuze uit Arrabiata, Pesto of Bolognese en extra toppings zoals Parmezaanse kaas en rucola.
 

Street-Food-Market-Pasta-Joe-1.JPG
Related Experiences
Let's keep in touch!
Enter security code:
Security code

Proudly Sponsored By:
Coffee Mixologists Sponsors:
Latte Art Live Sponsors:
Media Partners:
Location
Gashouder,
Klönneplein 1,
1014 DD Amsterdam.
Details
Registered in England
No. 6754003
VAT No. GB 126 022263
Terms & Conditions
Contact
Email: info@amsterdamcoffeefestival.com

© Allegra Events Ltd 2017.