Vr. 09 - Zon. 11 Maart 2018 | Westergasfabriek

by la marzocco

 

​Het ACF is de perfecte plek om nieuwe
producten te lanceren.


Voor het eerst in Nederland zal de Modbar te zien zijn, het nieuwste paradepaardje van espressomachinemaker La Marzocco. Om de Modbar te testen, zijn niet de minsten uitgenodigd. Lex Wenneker, de barista kampioen 2015 en barista Yakup Aydin, het paradepaardje van Bocca Coffee, zullen hun opwachting maken en jouw favoriete koffies voor je neus uit de ‘koffietap’ toveren.

In het True Artisan Café vind je twee machines die worden bediend door twee internationale koffiebranders. Ieder neemt successief twee uur het café over. Onder andere Five Elephant uit Duitsland en Small Batch uit het Verenigd Koninkrijk maken hun opwachting. De complete line-up zal snel worden aangekondigd.

Ook zullen er bij de La Marzocco’s Innovation Showcase diverse machines en grinders tentoongesteld en gedemonstreerd worden. Neem bijvoorbeeld de Mahlkönig K30 Peak, een middelgrote hoogwaardige espressomolen. Of de Marco SP9, een nieuwe filtermachine die uitblinkt in zowel eenvoud als esthetiek, en de BV 3-groeps met geïntegreerde weegschalen. Ga langs in het Transformatorhuis en laat je verrassen. Het team van La Marzocco kan niet wachten om dit aan je te laten zien.
 

Latte-Art-Throw-Down-Image.jpg
 

Latte Art Met Topbarista's

Maak jij voor je vriend of vriendin elke ochtend een volmaakt hartje in de flat white? Kun jij elke cappuccino in een kunstwerk veranderen? Of kan je net melk opschuimen en wil je weten hoe je dit allemaal kan leren? La Marzocco daagt je uit. Iedereen kan het tijdens ACF namelijk opnemen tegen de speciaal daarvoor aangetrokken koffiekunstenaars tijdens de Linea Mini Contest, met het gebruik van La Marzocco’s Linea Mini. Laat zien wat je kunt of kom en leer. Alles kan, alles mag.

Nick Vink, de Dutch Latte Art Champion 2016, jureert. Hij is streng, maar ook lief. Dus als het even niet lukt (vast de zenuwen), wil hij je misschien wel wat tips geven. Uit de foto’s die op Instagram worden geplaatst, wordt een winnaar geselecteerd, die een Mahlkönig grinder mee naar huis mag nemen. En na het festival komt er ook nog een algemene winnaar uit de bus die een heuse Linea Mini wint. Niet trillen tijdens het inschenken dus!

Related Experiences
Let's keep in touch!
Enter security code:
Security code

Proudly Sponsored By:
Coffee Mixologists Sponsors:
Latte Art Live Sponsors:
Media Partners:
Location
Gashouder,
Klönneplein 1,
1014 DD Amsterdam.
Details
Registered in England
No. 6754003
VAT No. GB 126 022263
Terms & Conditions
Contact
Email: info@amsterdamcoffeefestival.com

© Allegra Events Ltd 2017.